Damjanovich Nebojsa

B2B ügyfélszerzési tanácsadó és tréner

Screenshot 2022-04-15 at 16.51.44

Ügyfélszerzési technikák tanácsadóknak, trénereknek, coachoknak

IRATKOZZ FEL ÉS NÉZD MEG A VIDEÓMAT!

"Kezdő trénerként teljesen véletlenül találtam rá Nebojsa egyik előadására, és azt a döntést hoztam, hogy elmegyek meghallgatni, ez volt a legjobb döntés, azóta is hálás vagyok érte a ‘Sorsnak’, ha van ilyen. Életem ténylegesen megváltozhatott, az alkalmazotti létből az anyagi függetlenség irányába, ahol a magam ura lehetek, szabadon oszthatom be az időmet, és nem mások álmát építgetem tovább, hanem a saját álmomat."
Jobbágy Szabolcs
Tanácsadó, HR Training Solution

Legyünk kapcsolatba a közösségi médiában is! 

Üdvözöllek, a nevem Damjanovich Nebojsa!

A személyiségem, szakmaiságom és néha brutális őszinteségem olyan ügyfeleket vonzott az utolsó 20 évben, mint a Microsoft, a Magyar Telekom, a Vodafone, a NOKIA, a Raiffeisen Bank, az OTP Bank, az Aegon, az Allianz, a CLB, a Netrisk.hu, a Sanofi-Aventis, a Merck, az MSD, a GlaxoSmithKline, a Bayer, a Richter Gedeon, a Teva Magyarország, az AstraZeneca, a Lilly, a Sodexo, a GE Lighting, a DHL, a UPC, az Air France, az Office Depot, a Syngenta, a Schibsted, a Sanoma Budapest, az Inform Média vagy a Lapcom.

Jelenleg Magyarországon kívül tanácsadóként dolgozok Kanadai, Szlovákiai, Bulgáriai, Lengyelországi, Szlovéniai és Szerbiai cégeknek.

Éves szinten legalább 10 konferencián adok elő marketinggel kapcsolatban, vendégelőadó vagyok az Edutus és Corvinus Egyetemeken, több cikk és könyv szerzője, társszerzője és szakmai lektora.

Aktívan segítek más iparági tanácsadókat, trénereket és coachokat ügyfélszerzési témákban.

2001 óta digitális marketing tanácsadóként és trénerként, ebből 3 évet multinacionális cégeknél töltöttem, mint a Grey Budapest és az Allegroup.hu.

Szabadkán születtem, tanulmányaimat részben ott, részben pedig Budapesten folytattam. 1993 óta élek Magyarországon.